Dag 3

Zoals elke ochtend stond iedereen weer paraat om te gaan lopen/zwemmen.  Doordat gisteren de tour wat te zwaar was hebben we vandaag een nieuwe tour gelopen. Dit was veel beter voor onze kuiten. De personen die niet konden lopen door een blessure zijn tot de overkant van het meer en terug gezwommen. Na het lopen/zwemmen hebben we onze armen en benen los gezwierd. Opeens kreeg Jan het idee om te pompen. Het was niet zomaar pompen, maar op de maat van het liedje Sally up. Dit was toch zwaarder als we hadden verwacht.

Na een stevig ontbijt konden we er weer tegenaan. De jongste hadden geluk vandaag. Zij mochten een leuke k2 training doen terwijl de oudere afzagen. s’ Middags aten we lekkere croque monsieurs met rijst en groentjes van de vorige dag. Na het lekkere middageten en een goede platte rust konden we weer gaan varen. Jammer genoeg was dit ook weer een heel zware training. Door het natte weer gingen al velen na het varen een lekkere warme douche nemen. Dit veroorzaakte een lange wachtrij. Tegelijkertijd werd het avondeten klaargemaakt door de kookouders en hun keukenhulpjes. De wortelpuree met worst en een saus was zoals gewoonlijk superlekker. Dit bleek uit de grote hoeveelheden die er werden opgegeten.

Na de afwas hebben we de geweldige quiz gespeeld van Belinda en Stien. Iedereen was zo enthousiast en competitief dat de buren kwamen klagen door het geluidsoverlast. De kleine schattige Teun kon niet slapen door ons enthousiasme. We mochten niet zomaar antwoorden op de vraag.  We moesten eerst 10 rondjes rond onze as draaien met onze vinger op de grond vooraleer we mochten antwoorden. Doordat 10 rondjes wat teveel waren hebben we het verlaagt naar 5. De uitslag tussen 2 groepen was zeer nipt. Met 1 punt verschil won het team van Baud. Na de geslaagde quiz hebben we nog wat gezelschapsspelletjes gespeeld. Hierna kroop iedereen moe in zijn/haar tent.

 

Geschreven door: Ann, Liene en Stien

Deze diashow vereist JavaScript.