Dag 5

Wie was het? En Wie zijn wij? Dat is een geheim dat ik nooit zal vertellen. Wij gaan praten over de schandalen van de elite van de Neerpeltse watersportclub.

Zoals elke morgen stonden we om 8 uur klaar om bergen te beklimmen en water te doorstaan. Voor de eerste keer deze week scheen ‘t zonneke. Daarna stond het gezonde ontbijt al klaar om aangevallen te worden. Voor de liefhebbers was er havermout. Na het ontbijt stond er weer een training op het programma. K4 voor de jongste groep en K2 voor de derde groep. Tijdens deze vermoeiende training was Bieke zo hard aan het varen dat haar boot het begaf. Ze moest een noodsprong maken, want haar boot zonk. Het vervolg van de Titanic. Gelukkig vond er een reddingactie plaats door de heldhaftige trainer van de roeiers. Na de training volgde er een geweldige fotoshoot in het meer met professionele hulp van misses Broekx. De middag brak aan en op het menu stond en stevig gepeperde soep. Bij deze raden wij het af om soep af te kruiden met pilipili. Na het middagdutje van gemiddeld 2 uur was het eindelijk tijd om te braden in de zon en pootje te baden. We kregen als vieruurtje een verfrissend waterijsje medemogelijk gemaakt door Belinda. De training werd een uurtje uitgesteld zodat we nog iets langer van de zon konden genieten. Om 17 uur lagen we klaar voor weer een pittige training. K2 voor de senioren en remtraining voor de derde groep. Hierna hadden we nog even tijd voor het eten klaar was. Als diner werden er hotdogs geserveerd. (ze hebben hier dus geen frikandellen en curryketchup L)

En nu gaan we het hebben over de schokkende gossip’s van het kamp. Wist je dat we dit kamp uitstekend op onze hygiëne letten door voor elke maaltijd onze handen reinigingen met spul. Maar we kwamen tot de ontdekking dat Lars en Nick zich dit hele kamp nog niet gedoucht hebben. We hebben hier te maken met stinkie winkies. Ook hebben we hier onder ons een aantal personen die te maken hebben met winderigheid. Volgens onderzoek laat de gemiddelde mens 10 scheetjes per dag. Maar zij gaan hier toch wel ver over. De ajuin tussen de hotdogs maakt het er niet beter op. Het gerucht gaat de ronde dat Bart zijn baard nog het hele kamp laat staan. Ook hebben er sommige jongens deze week een andere kant van zichzelf ontdekt. Meer hierover lees je in ons volgende avontuur.

You know you love us. XOXO Gossip girl.

Belinda & Leen

Deze diashow vereist JavaScript.