Dag 6

De steile hellingen in de omgeving van de camping beginnen zo stilaan hun tol te eisen op onze kuiten. Daarom kreeg vanochtend iedereen de keuze tussen lopen of zwemmen om het ochtendprut uit de ogen te krijgen. Na deze eerste training van de dag stond er weer een lekker ontbijt klaar met voor ieder wat wils; er was keuze tussen brood, ontbijtgranen en havermout. Toen de magen gevuld waren, kregen we onverwacht bezoek van onze vrienden van het natuurgebied. Blijkbaar stellen ze onze aanwezigheid op hun geliefde meer niet echt op prijs. Gelukkig hebben we een schappelijke regeling kunnen treffen met deze groene poren en kunnen we met een kleine aanpassing van ons dagritme blijven trainen op deze mooie locatie. Na de ochtendtraining stond er een primeur op het menu. Neel bereidde voor ons een evenwichtige, gezonde maaltijd met rijst, ei, spek en ui. Afgewerkt met wat appelmoes en een sausje sloeg dit in als een bom! Een nieuw gerecht is geboren, na Roncanoedels is er nu ook Neelrijst. Wegens de gewijzigde dagindeling hadden we de hele middag om lekker in het zonnetje te chillen en middagdutje te houden. Dit was voor enkele seniors wel nodig 😉. Na het avondeten, dat bestond uit fish dicks en spinaziepuree, stond er weer een vaartraining op het programma. Een balletjestraining voor de twee jongste groepen en een pittige r3 training voor de rest. Hier werd duidelijk dat varen na het eten toch ook zijn nadelen heeft, maar de vissen in het meer vonden het allemaal goed. We sloten de dag gezellig af met een terrasje op de camping langs onze camping. De jongste groepen hielden het bij een ijsje en iets fris, de rest kon genieten van een lekkere coctail. Mmmmm lekker was dat. We besloten om terug naar de camping te gaan en te gaan slapen want morgen is de rustdag en staat er weer een mooie activiteit geplant. Daar zal u nog van horen in het volgende verslag. Heb er zin innn. Tot morgen! Slaapwel!

MVG bus KOEKKOEK!!!!! (Jan, Karolien, Sander Jannis, Jonas, Lars, Bjorn, Ward, Jorg en Neel).

Deze diashow vereist JavaScript.