Dag 8

De dag begon weer met het normale ritme, 8 uur klaar staan om te gaan lopen/zwemmen. Wanneer de eerste training erop zat, konden we aanschuiven om te gaan boefen. De vaartraining begon iets later omdat we via de livestream voor onze Tuur wilden supporteren. Eenmaal terug op het water werd al snel duidelijk dat de trainingen zwaarder begonnen door te wegen.  Doordat we in de namiddag het water niet meer op mochten, werd de R1 training vervangen door een R3 training. De kleintjes mochten zich nog eens uitleven in meerzitters. Al gauw stond ons middagmaal klaar, soep en brood stond op het menu. Voor degene die al darmklachten hadden, stond er nog rijst op tafel en voor onze Sander Janssen stonden er een pak cracotten met jam klaar. Na het eten kregen we weer een welverdiende platte rust. Gelukkig kwam Jan ons goed nieuws brengen: de platte rust werd verlengt. Rond half 3 startte de activiteit van Stien en Belinda. Ze maakte een spel waarbij men 1 minuut de tijd kreeg om een opdracht uit te voeren. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ballon in de lucht houden, spijker in een fles mikken, nagels lakken met de mond… Enkele waren moeilijker dan verwacht. Als avond eten werd er KAP voorgeschoteld. Dit betekent Kip met Appelmoes en Patatten. De appelmoes was zeker populair! Spijtig genoeg kreeg Lennert Stalmans hier de verantwoordelijkheid over. Doordat de namiddag training niet doorging hebben ze besloten dat we ’s avonds een stretchtraining doen. Enkele senioren kunnen het toch niet laten om toch op het water te kruipen. Ook vandaag zijn er weer enkele regenbuien gevallen. Hopelijk kunnen we morgen weer wat meer genieten van het zonnetje.

Van jullie zonnestraaltjes Marie, Amber en Einar 😊 <3

Deze diashow vereist JavaScript.