Dag 9

Na een regenachtige nacht zijn we met een stralende zon opgestaan om weer met volle goesting te gaan lopen/zwemmen (sarcastische kuch ). Vandaag heeft iedereen toch wel harder gelopen dan anders , daarom mochten we direct gaan smikkelen. Voor het varen hebben we nog met z’n allen naar Hermien haar 200m finale gekeken. Nadat Hermien 8ste was geworden stond er weer een zware training op het programma. Voor groep 1 en 2 waren het sprintjes ,groep 3 had een k2/k4 training en de oudsten zouden aan een zware training met wedstrijdtempo beginnen(3×5 x50” 30”rust en 10 min Lange rust). Maar jammer genoeg hebben we de training niet kunnen afmaken door een onverwachte onweersbui ,dus hebben we vroeger kunnen smikkelen van het verloren brood.

Om 13 uur moest Hermien de 500m finale varen daarin heeft ze met maar een verschil van een paar tienden van een seconden juist geen podiumplaats weten te behalen, maar natuurlijk vinden we dat onze Hermien het goed heeft gedaan(proficiaaaaattt Hermien!!!!) .Nadat we hadden gesupporterd hebben we maar eventjes kunnen slapen, want Artuur moest om 14:15 de 500m finale varen waarin hij vlotjes 2de is geworden ( nogmaals proficiat voor tuurke). Omdat het onweerde en we niet meer mochten varen hebben we maar een film gekeken ( beauty and the beast). Terwijl de film bezig was kwam het zonnetje weer eventjes erdoor en zijn we natuurlijk gaan zwemmen. Nadat Dries broekx werd overmeesterd in het water (een paar kampleden hebben hem kopje onder geduwd) konden we genieten van de beroemde Roncanoedels. Toen we klaar waren met de maaltijd en hadden afgewassen, had jan nog een leuke verrassing voor de voorlaatste avond( bier!!!!!!!!!! ,chips en frisdrank)

Grts Jonas ,Stef en Jorden

Deze diashow vereist JavaScript.