Dag 1

Maandagavond de boten en bagage nog geladen en we waren klaar om te gaan. De bedoeling was om om 2 uur te vertrekken maaaaaaar dat was natuurlijk niet het geval, de ene kwam al wat later dan de ander aan. Om half 3 was het dan zo ver, de zeer professionele chauffeurs (Neel en Dries allebei 2 keer stilgevallen) begonnen te kérren met hun gezellige busmaatjes erbij. Eenmaal op de weg lag het grotendeel al te slapen, alhoewel had het andere deel daar zeer veel moeite mee (onder andere Ward en Carlijn). De eerste pitstop was zo al daar. Iedereen stapte uit om de pootjes te strekken en ne goeie straffe koffie naar binnen te werken. Hierdoor kreeg iedereen wat meer energie waardoor via de walkie talkies het een en het ander besproken werd. Zoals wat droge/vettige moppen en slechte weetjes. De Jongens van bus Dries en Bjorn waren volle bak moppen van een zeer hoog niveau aan het opzoeken om de rest te imponeren. Joris daarentegen was bezig met moeilijke levensdilemma’s op te stellen. En Roos wilde iedereen eens goed laten nadenken met haar hoogstaande raadseltjes. Maar iedereen voelde zich gewoon dom hierdoor. Natuurlijk werd er een naam gegeven aan een aantal bussen. MARCO bij Neel en Roos, een ode aan het lied ‘Hoe het danst’ van Marco Borsato en Davina Michelle. RAMBI bij Dries en Bjorn, dit staat voor één van de moppen ‘Het is lief, klein en heeft een bazooka = bambi en Rambo. De volgende pitstoppen werden goed benut door veel piskes te leggen. Ondanks we om 2 uur waren vertrokken, kwamen toch pas om 18u aan. Dit dankzij de zenuwslopende files die we gehad hebben, die werden veroorzaakt door de vele camions op de weg. Eenmaal op de camping stak iedereen zijn handen uit de mouwen om onze tijdelijke woonplaats op te gooien, dit ging tot iedereen zijn verbazing sneller dan verwacht. Na al dit zware werk werden we beloond met lekkere spaghetti, gemaakt door kok William en kok Joris. De verkenningstocht van het meer zat er niet meer in maar een plonsje in het donker sloeg natuurlijk niemand af. Iedereen was moe dus na deze afkoeling gingen er een aantal slapen maar ook een aantal gezellig kaarten met een knabbeltje erbij. Nou dit was het dan alweer DOEDELSSSSSSSSSSSS en tot morgen 😉.

Amber Jannis en Carlijn xxxxxxxxxxxxx