Dag 3

Liefste dagboek,

Om 8 uur stonden we enthousiast klaar om te gaan lopen of zwemmen. Na deze inspanning stond het ontbijt al klaar, medemogelijk gemaakt door Roos, Liene en Jan. Deze morgen smaakte de havermout tot onze verbazing naar de oceaan, bedankt Jan. Vervolgens keken we naar de spannende wedstrijd van Joke en Ann. Dikke proficiat dames! Maar Joke, een voetballer? 😉 Hierna begonnen we vol goede moed aan de eerste vaartraining van de dag. Op het programma stond een remtraining voor de ene helft van de groep. De andere helft kreeg de meerzitters mee op het water. Ter info: dit jaar wordt er nog een ton gegeven door de jongsten omdat zij de K4 hebben laten kapseizen (Tom Peels, uw zoon zat er bij!!). Nadat we iedereen levend op de kant hadden gekregen, stond er een heerlijk (kippen)soepje op het menu. De buikjes waren gevuld, dus tijd voor een siësta. Na wat dobberen en ploeteren in het meer werden we om half 5 verwacht voor de laatste training van de dag. Terwijl de senioren heren voor een keer zwaar hadden afgezien tijdens hun k4 training, hadden we ook nu weer zwemmers. Jens en Sander genoten van enkele verfrissende plonzen. Dankzij William, Jan, Amber, Yana en Jobbe stond er ook dit keer weer eten op tafel. Wortelstomp met een varkenslapje in een heerlijk jägersausje. De ajuin werd gesneden met een duikbril tegen de traantjes (toch slim die Amber!). Deze avond hadden William een leerrijke presentatie voorbereid over gezonde voeding voor echte sporters. Ook met vele dank aan Hermien! Nu kruipen we vroeg ons bedje in. In het vooruitschiet hebben we een halve rustdag. Slaapwel en tot morgen!

Updates van het eierspel:

Dries heeft vandaag een ei op zijn hoofd gekregen door Ruben.
Piet heeft zijn ei veel te moeilijk verstopt. Onmogelijk om te vinden!
Je verstopplaats is niet altijd zo veilig als je denkt!
Einar is nog altijd in de running.

Wistjedatje:

De jonge dames niet op hun mondje zijn gevallen. Respect voor de oudjes hebben ze niet meer.

Greetzzz Bieke, Piet en Leen

Xoxo gossip girl