Dag 6

In the beginiging, begingingen…… begon de ochtend grijs en het enthousiasme om te gaan lopen was ‘hoog’. Dit ook omdat onze kuiten aan het branden waren van de dag ervoor. Volgens het vaste ritueel gingen we hierna weer lekker ontbijten en kon de afwasploeg van dienst erna weer beginnen. Terwijl de afwassers bezig waren, deed de rest nog snel een dutje om net voor de training wakker te worden. Natuurlijk hebben we het geluk gehad dat het net toen begon te regenen. We kregen het koud en iedereen ging nog rap in zijn valies graven naar craften, deze hadden we tot nu toe niet nodig gehad. Onze hoop dat we nog droog konden gaan varen viel snel in het water, maar wij gelukkig niet. Wij zijn beesten in hart en nieren en hebben van niks schrik! Ondanks de regen hebben we toch een zware R3 training gedaan (8 keer 1000 m R3, Lize what were you thinking!?). Doodop begonnen we aan de voorbereidingen voor het middageten dat Neel en Jan in de winkel waren gaan halen (en zo de zware ochtendtraining hadden ontlopen). Sander en Bjorn bakten lekkere ajuintjes voor de hotdogs en we droegen deze geur nog de hele dag met ons mee (wat we leuk vonden). We zijn er zeker van dat de andere campinggasten graag dicht bij ons in de buurt kwamen om ons lekker geurtje op te snuiven. Maar iedereen genoot met volle teugen van de hotdogs en at zijn buikje rond. Hierna was het uiteraard tijd voor ons dagelijks, noodzakelijk schoonheidsslaapje. Helaas niet lekker in het zonnetje vandaag aangezien het nog steeds stevig regende dus kropen we gezellig de tenten in.  Carlijn had een supertof spel voorbereid en nadat we de prut uit onze ogen hadden gewreven, verzamelden we in de tent voor de uitleg. Het spel bestond uit allemaal kleine zeer leuke opdrachtjes waar iedereen zijn uiterste best deed om te kunnen winnen. Nadat het spel afgelopen was kregen we een stuk watermeloen en was er besproken door de kampleiders dat we pas na het avondeten gingen varen. De avond kookploeg was dus ook druk bezig om het eten op tijd klaar te krijgen zodat het niet te laat zou worden. Het moment voor de avondtraining was aangebroken, er was geen regen meer en we gingen te water. Op het moment dat we met de boten naar het meer gingen begon het terug te regenen, maar het hield gelukkig op. Op het schema stond een rustige R1 training die goed was om de schouders los te varen. Na de avond training deden we ook nog een gezamenlijke stretchtraining om de spiertjes los te krijgen. Nu is het weer avond en kunnen we even relaxen. Slaapt ze en veel leesplezier!

Den Sander en Bjorn