Dag 1

Vandaag zijn we rond 9u30 vertrokken bij de club. Na een 2u rijden zijn we bij onze bestemming in Bütgenbach aangekomen. Samen met de hulp van onze lieftallige ouders hebben we de tenten op gezet. Daarna zijn we onze tenten gaan inrichten. Wanneer iedereen klaar was, zijn we het meer gaan verkennen. Het meer was vrij groot! Je kon aan de ene kant bomen en aan de andere kant zeilboten, paar gebouwen, campings, de dam en nog veel meer zien. Na het verkennen, hebben sommigen geprobeerd in te stappen op het water. Er vielen heel wat mensen om, dus dat was wel lachen. Dries zijn boot is juist niet naar de bodem van het meer verdwenen. Daarna hebben we door onze beste koks spaghetti gegeten. Na het eten is de afwas ploeg gaan afwassen. We hebben ook een kamp spel, het heet Gotcha. Ik zal het maar even uitleggen. Iedereen op het kamp heeft een kaartje gekregen met zijn naam erop. Op het kaartje staat een woord en een naam. Jij moet ervoor zorgen dat degene die op het kaartje staan de het woord zegt. Ribe heeft al veel pogingen ondernomen om papa Erwin een woord te laten zeggen. We gaan niet verklappen welk, maar zoals Ribe het met zijn woorden te zeggen: het begint met onder en eindigt op broek. Wat is Ribe zijn woord? Het woord is hij letterlijk uit zijn koffer gaan halen en rond mee gaan lopen. In de avond heeft iedereen zich geamuseerd met gezelschapsspelletjes.

Laurie