Dag 2

Deze ochtend begonnen we vroeg met lopen na een deprimerende nacht vol met regen en wakker worden, waardoor een hele hoop mensen slecht geslapen hadden. Nadat we gelopen en gestretcht hadden, konden we genieten van een lekker ontbijt, ondanks dat er te weinig havermout was (er is later bijgemaakt) hebben toch met zijn allen gesmuld van dit lekkere ontbijt. Toen de afwas klaar was, moesten we al bijna gaan varen. Bij het naar beneden lopen waren er een aantal mensen verontwaardigd dat we zo lang moesten wandelen (1 km). Na een zeer winderige R3 training was iedereen blij dat er lekkere tomatensoep met balletjes (gemaakt door Karolien en Roos) op het menu stond.

Toen de platte rust gedaan was, snelde iedereen naar de tent om te gaan zenuwen (kaartspel). Bij de vaartraining waren de snelle jongens eerder vertrokken om een rondje rond het meer te varen. De andere groepen hadden een rustige R1 training gecombineerd met sprintjes. Na de training vloog iedereen de douche in omdat een hoop mensen het toch koud hadden.

Toen iedereen klaar was met douchen stond het eten (kip-rijst-curry) al klaar, daarna legden Ann, Febe en Jana ons het avondspel uit. Het was een vergrote versie van Cluedo. Kobe Loomans was de mol bij zijn groep, de moordenaar van het spel en nog steeds pompte bij een opdracht 60 keer, dus hij deed het omgekeerde (hij moest eigenlijk het spel saboteren). Toen het spel was afgelopen, kreeg iedereen nog een trainingskamp 2020 pet. Even later gingen de kleinsten al naar bed en speelden de ouderen nog wat gezelschapsspelletjes.

Einar en Hidde