Dag 6

De trainingen moesten na de rustnamiddag terug opgepikt worden. Voor groep 2 stond er na het lopen en het ontbijt al direct een K2 training op het programma en de junioren/senioren hebben zich geamuseerd met een pittige R3+ training. Ook het eten was weer goed verlopen vandaag, er werd weer veel gegeten. ’s Middags werd er zo veel verloren brood gegeten dat het toastbrood op was. Gelukkig had de kookploeg dit voorzien en was er genoeg extra brood besteld. Door de warmte konden we buiten gaan liggen tijdens de platte rust. Een andere groep had echter geen rust nodig en ging direct na het voorziene half uur platte rust zwemmen.

In de namiddag was er voor de ouderen een K4 training voorzien. De K4 van Baud, Joke, Febe en Jana hebben de eindstrijd jammer genoeg gewonnen. Dit was echter geen domper op de feestvreugde voor de andere K4 (Tom, Ann, Karolien en Kristof). Ze probeerde zelfs om de beurt recht te staan, wat resulteerde in een mooie sprong uit de boot van Karolien. De meest opmerkelijke kampgenoot vandaag was Miel. Hij scoorde vandaag twee gotcha’s op twee uur tijd! Zowel Karolien als de kampleider zelf, Erwin, moesten eraan geloven. ’s Avonds stond er wortelstoemp met worst en appelmoes op het menu. Wat weer smaakte bij iedereen.

Om de dag af te sluiten werden de gezelschapsspelletjes opzijgeschoven voor een tweede keer zwemmen. Hierbij vielen een aantal gewonden (bloedneus, gescheurde nagel, wondje in de voet…), waardoor er NOG eens terug gelopen moest worden naar de grote tent. Ook moest er nog veel aftersun gesmeerd worden, want blijkbaar zijn Ann en Joke niet de meest ervaren insmeerders (Baud kan er zeker over meepraten).

Kristof, Jonas, Karolien en Bieke