Dag 8

De wekker ging vandaag een halfuurtje vroeger dan normaal, we moesten namelijk al voor de middag van de kampplaats af. Tom, Ann en Baud waren blijkbaar nog niet moe genoeg van de week, zij besloten om voordat de rest wakker was, al een stuk te gaan zwemmen in het meer! Ondanks dat er voor vandaag geen trainingen meer op het programma stonden, kregen we toch nog een echt sportontbijt: havermout, bananen en platte kaas (natuurlijk ook witte bokes met choco, dat is voor sommigen net zo onmisbaar als havermout, he Roos 😉 ).

We vlogen er in om alles in supertempo op te ruimen, af te wassen, en in te laden. 

Al snel verschenen de eerste ouders op de camping om hun lieve kindertjes op te halen en de overgebleven verloren voorwerpen uit te zoeken. Aan alle ouders die, sommige zelfs 2 keer, gereden hebben: een super dikke merci!! Ongeveer 2 uur nadat we allemaal vertrokken waren in Bütchenbach, kwamen we weer aan in het vertrouwde Pelt. Na het boten afladen, Bertha (de bus van Peter) uitladen en even afscheid nemen van iedereen, zit trainingskamp 2020 er nu officieel op. Wat zullen we de drukte van de bende missen, nu we weer thuis in onze bubbel terecht komen!

Nog even als laatste: Erwin, heel erg bedankt om dit trainingskamp, ondanks de corona, toch te organiseren! We hebben allemaal hard getraind, veel gelachen, gespeeld, elkaar beter leren kennen en vooral ons super geamuseerd! Ook een dikke merci aan de andere kampleiding, die er samen voor gezorgd hebben dat er iedere dag eten op tafel stond, boodschappen gedaan werden, training gegeven kon worden… Want onthoud:  Everything is awesome, everything is cool when you’re part of a team 😉

Tot op de dijk!

Joke