Dag 1 (Zaterdag)

Deze ochtend stonden we allemaal heel enthousiast op, maar door het vroeger opstaan dan normaal waren we toch nog een beetje moe. Voor dat we op de kampplaats aankwamen, moesten we een gezellige rit afleggen. Dankjewel nogmaals aan alle ouders om ons te brengen! 😉 Eenmaal aangekomen verkenden we de gebouwen en aten we ons eerste middagmaal. Daarna gingen we de kamers en tenten voorbereiden voor de lange week die er aan komt.

Na een eerste bespreking van de regels, deden we onze zwemkleren aan en sprongen in het water. Een heerlijke verfrissing in dit warme weer! Een paar hadden een zwemband meegenomen daar werd om gevochten wie er in kon zitten. De jongens waren nogal wild en zwierden en duwden elkaar het water in. Bommetjes waren er zeker ook! Daarna was het tijd om het water te gaan verkennen.

Nog voor dat we begonnen met de training viel Lucas erin, even later kwamen we een speedboot tegen en viel de K2 van Maren en Jolien er 2 keer in. Op het einde oefenden sommigen het instappen op het water, maar dat ging niet zo soepel bij iedereen (a.k.a. Brent). Nadat iedereen even een warme douche had gepakt, zijn we gaan eten. Eenmaal iedereen zijn buikje had gevuld met de lekkere spaghetti gemaakt door de chefkoks Wendy, Brenda en Benny heeft Ann het spel van de week uitgelegd. We spelen het rode draadspel GOTCHA met opdrachten. Iedereen krijgt 2 kaartjes, 1 met een naam erop een 1 met een opdracht. Je moet de persoon zonder de opdracht te zeggen hem/haar de opdracht laten uitvoeren. Daarna werden er nog gezelschapsspelletjes gespeeld en gezwommen. ’s Avonds kreeg iedereen nog een potje pudding. Het werd zo gezellig dat van het lachen er pudding uit Jens Vlassak zijn neus schoot, hij had daarna geen zin meer in zijn pudding 😀

Kusjes Laurie en Lotte