Dag 2 (Zondag)

Onze leden van het kamp begonnen er vandaag aan met een korte maar krachtige looptraining, daarna begonnen ze aan het eerste ontbijt van dit kamp wat ze heel lekker vonden. Ze konden kiezen uit brood, cornflakes en havermout.

Na het ontbijt begon iedereen (behalve de keukenploeg) aan de eerste echte kajaktraining waarbij groep vijf 12,5 kilometer gevaren heeft👍😫😬, groep vier tien kilometer en groep drie 9km.

Na de lekkere tomatensoep als middageten begon de PLATTE RUST, na de platte rust ging bijna heel de groep zwemmen in de rivier de Saar. Het mooie weer heeft menig blanke bast bruin (of rood) gekleurd.

In de late namiddag begon de tweede vaartraining. Onze leden werden door de lokale trompettist begeleid tijdens het instappen, dit werd echter maar matig geapprecieerd door de daarvoor veel te moderne jeugd. De namiddagtraining bevatte R1 (rustig varen op techniek), na deze training vielen de meeste mensen per ongeluk om.

Voor vanavond schaftte de pot kip met rijst en currysaus en eventueel een ananas. De leden vonden het zelfs zo lekker dat er op het einde geen kip meer over was.          Voor de rest van de avond hebben sommigen nog gezwommen en gedoucht (vooral de dames menen dat het water op moet) en daarna naar bed want morgen wordt weer een zware dag, Ribe belooft dat hij alles gaat geven. De alleroudsten hebben van de mooie avond gebruik gemaakt om het centrum van het stadje te verkennen.

Auteurs: Brent, Seppe vdw, Ribe