Dag 3 (Maandag)

Goeiedag mensen, we begonnen deze morgen met een pittige looptraining in het park. Sommigen hadden hun best niet zo goed gedaan en moesten dus nog een extra rondje lopen. Daarna was er een lekker ontbijt waar iedereen zijn maag goed mee vulde. In de voormiddag hadden we een vaartraining, namelijk R3+ met rem.  Groep 5 deed dit in k2, de andere groepen deden dezelfde training in k1.

Na de training moesten we nog een kwartiertje wachten omdat een cruise schip wou aanleggen maar er niks van kon (het waren Nederlanders, maar ze spraken Engels tegen ons). Toen we uiteindelijk konden uitstappen stond er verRUKKElijk verloren brood voor ons klaar. Tijdens de platte rust heeft Ribe moeten overgeven. De tweede keer had hij pech, want Lucas zat op de wc. Het vrouwentoilet was gelukkig niet te ver weg. Via de live stream konden we zien hoe Gert tweede en Erwin eerste zijn geworden op het EK marathon voor de masters. Proficiat, dat wordt trakteren voor ons 😉!

Om vier uur was het weer tijd voor de tweede vaartraining van de dag. Het was een rustige training met washleads. Tegelijkertijd heeft Wendy een winkelfobie opgelopen in een grote supermarkt, waar niets terug te vinden was en alles veel te ver uit elkaar lag. De groenten waren snel gesneden en de kip snel gebakken. Klaar om de wraps te serveren! Alles is op geraakt. Als laatste hadden we het mega, fantastisch, kei cool avondspel. Het was een ladderspel dat bedacht werd door Ann!

Vergeet zeker (niet: toegevoegd door de autocorrectie 😉) Seppe Loomans, Jannick Vanbriel en Jobbe Peels te volgen op instagram 😘

Auteurs: Jannick, Seppe L. en Jobbe