Dag 4 (Dinsdag)

Dinsdag 26/07, al de vierde dag van het trainingskamp en vandaag is er een halve rustdag voorzien. Voor sommigen was dit zeer welgekomen. Tijdens de ochtendtraining werden er subgroepen voor het lopen gevormd. De groep werd ingedeeld in de hazen, de dassen en de schildpadden. Na opnieuw 7 kg havermout, enkele broden en wat cornflakes verteerd te hebben stond er in de voormiddag nog een stevige vaartraining op het programma. De K2 met Tijl en Jan erin was niet in the mood en besloot daarom maar twee keer om te slaan. Ribbe en Brent waren na een dipje op maandag terug van de partij. Vandaag was Laurie eerder gestopt o.w.v. een blessure.

Vandaag werden ook de slaapkamers geïnspecteerd. Via de bijgevoegde foto’s laten we de ouders van de vaarders graag “raad het plaatje” doen en gokken welke zwijntjes in welke kamers liggen. Het onderscheid tussen meisjes (3 kamers) en jongens (4 kamers) zal wel gemaakt kunnen worden. De slaapkamer van de trainers mocht o.w.v. de GDPR-regels niet gefotografeerd worden. 😌

Wie is er na het zien van de foto’s niet meer trots op zoon of dochter? Meld dit zeker even aan Sinterklaas… Hij kan hier misschien nog iets aan doen?

Na een lekkere groentesoep met brood als lunch, was er een bosspel als namiddagactiviteit door Ann en haar team in elkaar gestoken. In ware commandostijl werden er in het nabijgelegen park 4 kampen gebouwd en moesten de 4 teams elkaar strategisch uitschakelen en een kwartet halen.

Als rustnamiddag kan dit wel tellen, anderhalf uur rennen van kamp naar kamp…

Als kers op de taart werden alle vaarders op een ijsje getrakteerd in het centrum van Saarlouis.

Moe maar voldaan, denk je dan werd er terug naar het trainingscentrum gewandeld en gewacht op de spinaziepuree met vissticks of kipnuggets. Niets bleek minder waar… Na het eten gingen de soundblasters hun werk doen en werden er meerdere dansbattles uitgevoerd en bleek het bobijntje dus nog niet helemaal af. Ann en Einar namen de equipe op sleeptouw en iedereen gaf het beste van zichzelf. Op een later moment 🎅zullen we deze video’s zeker met jullie delen.

Sommigen gingen ook nog een duikje in de Saar doen en de dag was weeral snel om. Morgen berichten we jullie zeker verder.

Tot dan…

Auteurs: Mark, Yana