Dag 4

Hoipiepeloi lezertjes, vandaag was het alweer de 4e dag van trainingskamp 2021. Deze ochtend hebben we weer heerlijk gerend en de niet-lopers hebben een wandelclub opgericht. Zoals altijd liepen Einar & co op kop (ondanks Einar zei dat hij vandaag rustiger ging lopen). Toen we allemaal uitgehongerd terug kwamen van ons ochtendloopje stond het geweldige ontbijt van Karolientje al klaar. Toen we allemaal vol zaten deden enkelen een hoognodig dutje door een tekort aan nachtrust omdat Einar het nodig vond om midden in de nacht zijn levensverhaal te vertellen en Loth het hoorde tot in haar tent.

De ochtendtraining begon nadat iedereen goed uitgerust was. Groep 2 en 4 hebben in K2’s en K4’s gevaren en dat ging niet bij iedereen even soepel. Bij Hidde kwam er een vogel langs en kakte op zijn boot toen hij zijn K2 wou pakken. Groep 1 en 3 deden ondertussen een sprinttraining.

In de middag aten we een overheerlijke soep met stokbrood maar toch vonden bepaalde mensen het leuker om het over de tafel heen te gooien (Jannick en Emke we kijken naar jullie 😉). Karolien was de held van de dag, ze redde Bieke van de dood toen ze stikte in een groentje van de soep en toen de Heimlich greep toepaste.

Liene maakte haar entree na de platte rust. Ze nam ook een zwembadje mee, gevuld door regenwater waar Jens Vlassak later deze dag veel plezier van had, ook Jan is hier lekker in gaan zwemmen. Tijdens de namiddagtraining waren de rollen omgedraaid en voeren groep 1 en 3 in de meerzitters. Groep 2 en 4 kregen op het einde van de training een stortbui over hen heen die nog een uur lang duurde. Simon en Seppe vdw waren samen omgevallen, ook Jef besloot een duikje te nemen net voor hij uitstapte.

In de avond aten we wraps en daarna hebben we nog gezellig samen spelletjes gespeeld.

Dit was het dan voor vandaag, tot morgen maar weer!

Toedels, veel kusjes en knuffels van Gwendolien, Hidde en Sanne 😊