Dag 6 (Donderdag)

BREAKING NEWS

Goede avond u spreekt met Yens en Kobe.

Hier volgt het dagverslag met de volgende hoofdpunten: Mensen hebben 3 keer moeten varen.

We hebben in polo-bootjes gevaren ( kleine bootjes waar je mee kan omvallen).

Relax avond.

Groep 5 , 6 hebben 3 keer moeten varen vandaag in de plaats van lopen. Ze begonnen de dag met een rustige R1 opwarming. Ook vandaag stond de warme havermout klaar bij het uitstappen. Ondertussen kwam Davy terug van Bratislava waar hij enkele boten was gaan ophalen. Zijn nieuwe aanwinst kreeg veel aandacht.

Het was in  de voormiddag een R3 training, dus super zwaar. Groep 4 deed de training in K2, de rest in k1. De nieuwe combinaties zorgden soms voor stablititeitsproblemen; dat Kevin en Yens niet gezwommen hebben zal meer aan Yens dan aan Kevin gelegen hebben. Zelfs Bieke kon het op een gegeven moment niet meer aanzien.  Dat het een intensieve training was bleek tijdens het middagmaal toen 150 Croque’s aan een verbazingwekkend tempo verdwenen.

En in de namiddag was het een R1 training en werden we gefilmd op onze techniek. Eén voor één passeerden ze de steiger waar Mark  hun techniek op beeld vastlegde voor verdere analyse. Onze leden varen ondertussen wel al zo goed dat de leden van Kortrijk tot hier varen om een boeg te stelen. 😉 

Yens en Ribbe hebben tijdens deze training een duikboot geïmiteerd en konden dus nog eens oefenen op het instappen op het water.

In de loods lagen enkele polo-bootjes dus die hebben ze even uitgeprobeerd.

Ann heeft een ontspanningen spel bedacht waar we mekaar moesten masseren, gezicht maskertjes opdoen, en geluidjes maken. Iedereen vond het super relaxing.

Mopje van Kevin Englicky :
Een dom blondje zat op het terras en werd gebeld op haar gsm.
Ze nam op en vroeg :” Hoe weet gij dat ik hier zit?”

Auteurs: Kobe, Yens en Kevin