Dag 7 (Vrijdag)

Dag 7 van het trainingskamp begon om 00u30. De hoofdtrainer werd uit zijn bed gezet door de junioren en ouder (DE voorbeelden van de jongere garde). Ze vonden het noodzakelijk om Yens een nachtelijk bezoekje te brengen. Waar een weddenschap met Ann niet tot kan leiden … ’s Morgens werd de oudere garde dan bruusk gewekt met de megafoon in combinatie met Mark. Ze lagen lekker in de buitenlucht te slapen voor de deur van de mobilhome van Davy. Twee personen kregen na de looptraining een straftraining, iets met veters binden, verloren gelopen, … (bull*#!). De kookploeg haar dag startte met het maken van 7 liter havermoutpap, brood roosteren, tafels dekken, … .  Dit alles begeleid met een lekker bakje koffie gezet door de vroegste vogel van het kamp Kevin. De vaartraining startte een half uurtje later omdat de atleten een half dagje vrijaf hadden.

Ann en Bieke besloten nog gauw een powernapje te doen. Hun tent kon dit echter niet aan. De luchtboog begaf het met een luide knal en een scheur van 30 cm tot gevolg. Bieke en Benny probeerden te redden wat er te redden viel. Maar ducktape was niet sterk genoeg. Voorlopig houden enkele touwtjes de voortent recht. Het ‘kasteel’ heeft het begeven.

Groep 5 en 6 hadden in de voormiddag een K2-training. Jens en Sander hadden heimwee naar hun pupillentijd en kropen in een MK2. De MK2 vond dit niet zo leuk. Het is wel bewezen dat de MK2 meer dan 150 kg aankan.

Laurie kan opgenomen worden in de trainersgroep. Ze heeft haar tray-out goed doorlopen met een positieve evaluatie tot gevolg. Ze mag ook bij een tattoo-shop langsgaan om ‘coach’ op haar rug te laten tatoeëren. Groep 3 heeft haar dan ook meteen gereserveerd. Groep 3 had vandaag ook een individuele video-opname. De analyse volgt.

Het middageten was in een wip en een zucht op, hongerige wolven!

Na het eten werd er gezwommen, geluierd, gedut, … in te vullen naar eigen keuze. De laatste voorraad eten werd in grote aantallen aangekocht. Aan hoeveel liter melk zitten we eigenlijk? 100 liter? We hadden beter een koe aangekocht. Een tip voor volgend jaar? Kandidaten konden SUP’pen dankzij het materiaal van de lokale vereniging. Met meerdere hotdogs en een ijsje sloten wij de dag af. Enkele fanatiekelingen maakten ’s avonds de powerzaal nog onveilig. Welke spiergroepen train je bij het twerken?

Tot morgen!

Auteurs: Wendy, Benny, Brenda AKA de kookploeg