Dag 3

Alweer een morgen zonder zorgen begonnen we de dag met een looptraining of voor de mensen die niet konden lopen was er een zware krachttraining. Met lege magen begonnen we aan het ontbijt en groep 7 mocht lekker afwassen. Daarna kregen we een zware eerste R3+ training met rem (maar die zijn we thuis vergeten) dus gewoon R3+ (oeps 😂)

Zoals altijd stond er om 12 uur een heerlijk middagmaal klaar, deze keer was dat croque monsieur met groenten. Daarna mocht groep 1 afwassen. Na het middagmaal kreeg iedereen platte rust om in de namiddag weer gas te geven. Deze platte rust was vandaag al iets meer nodig dan gisteren. De training in de namiddag was washleads (afwisselend op kop varen), daar was niet iedereen blij mee. We voeren in groepjes van 4 zodat we makkelijk konden afwisselen en de vissers konden ontwijken. De groepjes waren door Joke perfect op snelheid ingedeeld, mercikes Joke! 😊

Op het menu van vandaag stonden lekkere roncanoedels, die vooral gemaakt werden door de Plasjes Joke en Karolien. Iedereen had zich weer goed vol gegeten. Daarna kon de afwasploeg weer beginnen. Ze deden er iets langer over dan normaal, omdat de zin een beetje ontbrak… (hé Ribe, Simon en Kobe)

Na de afwas gingen de meesten douchen, maar Karolien en Joke besloten om nog een vaartraining te doen. Dit was omdat ze in de voormiddag de training hebben gemist doordat ze in de winkel het croquebrood vergeten mee te geven waren. 🤷‍♀️

Einar had zich nog heel nuttig bezig gehouden met de jeugd wat houdingsoefeningen te leren. Deze zijn heel nuttig voor een juiste houding te hebben in de boot, waardoor de techniek ook beter wordt uitgevoerd.

Dit was het weer voor vandaag. Nu kruipt iedereen moe en voldaan zijn bedje in.

Groetjes Ribe, Jobbe, Seppe Loomans, Jannick 😜