Dag 6

Dag liefste schatjes

Deze ochtend gingen we zoals gewoonlijk een gezellig ochtendloopje doen. Onze wandelclub is alweer uitgebreid door onze leden met (spier)pijn. Daarna gingen we ontbijten en het witte brood was weer al snel op, waarop een zware training volgde. Febe vertelde dat we het instagram account van @peddelsportvlaanderen mochten overnemen voor een dag. Dit betekende dat bij elke activiteit iedereen zijn uiterste best moest doen om er zo goed mogelijk uit te zien. We werden ingelicht over onze training en gingen op het water.

Na het vreselijke afzien volgde het lekkere middageten. Alle 100 000 wentelteefjes werden opgevreten door onze atleten, daarom werden er wraps als noodoplossing gebruikt. Natuurlijk waren er nog wat kasten onder ons die nog niet tevreden waren en ook nog eens stokbrood verorberden. Na de platte rust was er een rustige training voorzien waarbij we gefilmd werden en waarbij op onze techniek-aandachtspunten gewezen werd. Natuurlijk was Simon aanwezig die in het water was gevallen bij het instappen, ook Miel wou liever even zwemmen.

Er waren een paar strevers die de zoektocht naar de eieren verder zetten. Zo werd het ei van Sanne en Gwendoline op hun voeten kapot gegooid. Als beloning voor deze activiteiten kregen we heerlijke pasta met stokbrood voorgeschoteld. ‘s Avonds waren er geen activiteiten voorzien en kregen we een vrije avond.

Bladopvulling: Havermout recept voor 45 man

  • 7 liter melk
  • 1,5 kg  havermout
  • En nog een speciale portie voor de lactose-intollerante mensies + Kristof.

Oké dat was het voor vandaag dag hartendiefjes <3

Kusjes Lenke en Yana